Θερμή υποδοχή και αποδοχή των προτάσεών μας στη Ζάκυνθο

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου από την αποδοχή του ίδιου και των προτάσεων του συνδυασμού του από τους κατοίκους της Ζακύνθου.  Ο κ. Σπύρου περιόδευσε σε όλο το νησί κατά την τετραήμερη παραμονή του στη Ζάκυνθο και σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Τόσο εγώ όσο και τα αξιόλογα μέλη και υποψήφιοι του συνδυασμού μας για την Περιφερειακή Ενότητα  Ζακύνθου όπου και αν πήγαμε τύχαμε θερμής υποδοχής.  Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν και παράλληλα να παρουσιάσουμε τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού μας «Ιόνιος Συμμαχία» για την επίλυσή τους.

Οι κάτοικοι της Ζακύνθου μας μίλησαν για απουσία της περιφερειακής αρχής και του κράτους και σε ότι αφορά τα προβλήματα, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που αφορούν την κακή διαχείριση των απορριμμάτων και τις επιπτώσεις που έχει στην τουριστική οικονομία καθώς επίσης και στο κακό οδικό δίκτυο. Άλλα θέματα τα οποία μας έθιξαν αφορούν στην διαχείριση των υδάτινων πόρων και το αποχετευτικό ενώ ιδιαίτερη αναφορά μας έγινε στο Καταστάρι στο πρόστιμο το οποίο επεβλήθη στην τοπική ομάδα.  Σχετικά με το συγκεκριμένο πρόστιμο,  το οποίο θεωρούμε υπερβολικό,  εκφράσαμε την άποψη ότι με κατάλληλες ενέργειες θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί η επιβολή του. Δεσμευτήκαμε ότι ο συνδυασμός μας θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στον δικαστικό τους αγώνα και σε οποιαδήποτε έκβαση του ζητήματος.

Στους κατοίκους της Ζακύνθου τονίσαμε ότι στις πρώτες προτεραιότητες στο πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνεται η βελτίωση του οδικού δικτύου και δεσμευτήκαμε για ολοκλήρωση έργων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα όπως είναι ο άξονας Ζακύνθου – Βολιμών και το πρόβλημα που υπάρχει στην παραλία στο Αργάσι.

Κατά την περιοδεία μας στο σύνολο σχεδόν της Ζακύνθου, είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε και εξηγήσουμε τις προτάσεις μας και την πρόθεσή μας, εφόσον εκλεγούμε, να αναπτύξουμε πολυσχιδή δράση για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στη Ζάκυνθο αλλά και για την δρομολόγηση μεγάλων έργων που θα βοηθήσουν στην οικονομική  ανάπτυξη του νησιού.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου γιατί είδα ότι οι πολίτες νιώθουν  τη συνεχή μας παρουσία, τη γνώση μας επί των προβλημάτων του νησιού αλλά και την μέχρι τώρα πορεία και το έργο μας. Ευχαριστώ τους Ζακυνθινούς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλουν εμένα και τους υποψηφίους μας για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και πιστεύω ότι η βούλησή τους αυτή θα εκφραστεί και στις προσεχείς εκλογές .  Εγώ και οι συνεργάτες μου, έμπειροι αλλά και νέοι με γνώσεις και διάθεση για δουλειά, σε αρμονική συνεργασία με τους εκπροσώπους του α’ βαθμού αυτοδιοίκησης που θα προκύψουν, πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε καλύτερη προοπτική για την Ζάκυνθο».

Σημειώνεται ότι από σήμερα το απόγευμα ο κ. Σπύρου βρίσκεται στην Κεφαλονιά όπου μαζί με τους εκεί υποψηφίους του συνδυασμού του «Ιόνιος Συμμαχία» θα πραγματοποιήσει περιοδεία.