Περιοδεία και συναντήσεις με φορείς στη Ζάκυνθο

Σειρά περιοδειών και συναντήσεων με τους κατοίκους της Ζακύνθου πραγματοποιεί από χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου συνοδευόμενος από τους υποψηφίους  του συνδυασμού του «Ιόνιος Συμμαχία» για την Π.Ε. Ζακύνθου. Ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του πραγματοποιούν και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού, τους οποίους και ενημερώνουν σχετικά με τις προτάσεις  του συνδυασμού ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Ο κ. Σπύρου έφθασε χθες στην Ζάκυνθο και είχε συνάντηση στο εκεί εκλογικό κέντρο του συνδυασμού με τους υποψηφίους της «Ιονίου Συμμαχίας» για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου. Αμέσως μετά μετέβησαν στην περιοχή Ρόιδο στο Ρομίρι της Ζακύνθου αλλά και την Αγία Μαύρα στο Μαχαιράδο όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν  με δεκάδες κατοίκους.

Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της “Ιονίου Συμμαχίας” και οι συνεργάτες του  παρευρέθηκαν στην αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στο χωριό Μουζάκι.  Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του  ΚΤΕΛ Ζακύνθου παρουσία και του πρώην προέδρου του ΚΤΕΛ και πρώην θεματικού αντιπεριφερειάρχη του νησιού. Κύριο πρόβλημα το οποίο τέθηκε εκ μέρους των εκπροσώπων του ΚΤΕΛ είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση του μεταφορικού τους  έργου  λόγω του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης. Για το θέμα, ο κ. Σπύρου ανέπτυξε λεπτομερώς την πρόταση και τις προθέσεις του συνδυασμού του για συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» θα παραμείνει στην Ζάκυνθο και το Σαββατοκύριακο συνεχίζοντας τις επαφές του με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων.