Περιοδεία σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

Σε εκδηλώσεις άξιες συγχαρητηρίων παρεβρέθηκε ο Σπ. Σπύρου

Στην Λευκάδα και την Κεφαλονιά βρέθηκε για μια ακόμη φορά αυτές τις μέρες ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» Σπύρος Σπύρου. Στα πλαίσια των περιοδειών του στα νησιά μας έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αλλά και να συνομιλήσει με κατοίκους συνοδευόμενος από μέλη και φίλους του συνδυασμού.
Ο κ. Σπύρου παρεβρέθηκε σε εκδηλώσεις άξιες συγχαρητηρίων τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Λευκάδα. Ειδικότερα, χθες το βράδυ παρακολούθησε εκδήλωση στα πλαίσια της 34ης Χορωδιακής Συνάντησης Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου, της Μικτής Χορωδίας και Μαντολινάτας Λευκίμμης, της Μικτής Χορωδίας Ιθάκης και της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου. Μια εξαιρετική εκδήλωση που καταχειροκροτήθηκε από όσους είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν.
Ο κ. Σπύρου της προηγούμενες ημέρες μετέβη και στην Λευκάδα όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και την εκδήλωση του παραρτήματος Λευκάδας της Ενωμένης Ρωμιοσύνης με θέμα «στα βήματα του Αγίου Παϊσίου» η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Φανερωμένης.
Συγχρόνως, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι και οι συναντήσεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» με τους κατοίκους των νησιών μας στα πλαίσια επισκέψεων που έκανε σε πολλές περιοχές συνοδευόμενος από φίλους και μέλη του συνδυασμού.
Με αισιοδοξία συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή και ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου.
Σημειώνεται ότι ο κ. Σπύρου αύριο θα βρίσκεται στην Ζάκυνθο.